b_330_165_16777215_0_0_images_Limetal2017.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Limetal + Zakázaný Ovoce + Jeremi v Katovicích!

16. prosince 2017 od 20°° bude mít skupina Limetal premiéru v KD v Katovicích a bude to jejich jediný koncert v jižních Čechách, se kterým také končí letošní sezonu 2017, stejně jako Zakázaný Ovoce. Mladá heavy metalová skupina Limetal, která je na světě sice pouze 2 roky, ale zato je složena ze starých zkušených muzikantských pardálů v komplet staré sestavě skupiny Citron. Proto se můžete těšit na poslední nářez těchto kapel.

Přijďte na předvánoční rockový večer! 
Po akci bude připravena autogramiáda a následně after party.

Podrobnosti a plakát dále v článku.

Mimo bubeníka Radima Pařízka je skupina Limetal složená ze členů: Vašek Vlasák, Jarda Bartoň, Jura Šperl a zpěvák Fany Michalík, který zaskakoval Standu Hranického ještě za dob působení v Citronu. Za bubny je navíc nejmladší člen skupiny, výborná Veronika Lukešová. Skupina Limetal jede první turné po odchodu z Citronu a věřte, že všichni budou mile překvapeni, a to jak jejich vlastní tvorbou, tak samozřejmě perfektní muzikou.  Pecky jako S větrem v zádech, Mayday, Pravdu ukáže čas, Už víme svý, nebo skladba se Standou Hranickým Zpověď určitě v Katovicích uslyšíte. Dalším překvapením večera bude skupina Zakázaný Ovoce,  která je hostem speciálně pro akci v Katovicích.  Skladby, které se nemusí dnes již představovat, jako Město andělů, Díky vám či Alkoholka jsou samozřejmostí playlistu každého koncertu.

Předskokany celého večera je skupina Jerem.I, Georga Encheva a Jiřího Rema z Titaniku, která jede celé podzimní turné s Limetalem a určitě stojí za pozornost, jelikož mají našlápnuto velmi vysoko.

limetal 1212

Powered by OpenSys